Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2018»

Управління праці та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації інформує про проведення VІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2018». Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.
Конкурс проводиться з метою виховання у населення культури безпеки праці та привернення уваги суспільства, дітей і молоді до наявних проблем у сфері охорони праці, зокрема щодо небезпек і ризиків, які супроводжують трудову діяльність, імовірності й тяжкості їх наслідків, а також сприяння розвитку дитячої творчості, виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді, а також з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Україні у 2018 році .
Проведення конкурсу передбачено за напрямом художньої творчості - малюнок.
До участі в  Конкурсі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів Томашпільського району трьох вікових груп:
  1. перша група - автори робіт віком від 6 до 10 років;
  2. друга група - автори робіт віком від 11 до 14 років;
  3. третя група - автори робіт віком від 15 до 18 років.
Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.
На конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.
Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А-2.
Роботи не повинні оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо.
На зворотному боці кожної конкурсної роботи (або як додаток до неї) потрібно зазначити розбірливо українською мовою:
- назву роботи;
- прізвище, ім'я, по батькові та дату народження автора;
- місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;
- сферу діяльності батьків;
-  назву навчального закладу;
- прізвище, ім'я, по батькові методичного керівника.
Кращі роботи будуть направлені до Управління Держпраці у Вінницькій області для участі у фінальному етапі конкурсу протягом березня – квітня 2018 року. 
 
Начальник відділу праці та соціально-трудових відносин УПСЗН Колесник Валентина Сергіївна
 
Всі новини