Працівники, зайняті на роботах з підвищеною небезпекою, пройшли навчання з охорони праці

 
Відповідно до Законів України «Про охорону праці»,Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці (затвердженого наказом Держнаглядохорнпраці від 26.01.2005 року № 15) 21-22 лютого 2018 року у районній державній адміністрації за участю навчально-виробничого комбінату «Сигнал» було проведено навчання і перевірку знань Законодавства України з охорони праці, Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів. Навчання було організовано управлінням праці та соціального захисту населення спільно з управлінням агропромислового розвитку Томашпільської районної державної адміністрації. У навчанні прийняли участь керівники підприємств, установ, організацій, фізичні особи – підприємці району, працівники, зайняті на роботах з підвищеною небезпекою. 
Учасникам навчання була доведена інформація  щодо дотримання вимог нормативно – правових актів з питань промислової безпеки та охорони праці для попередження виробничого травматизму.
 
В.С. Колеснік, начальник відділу праці та соціально – трудових відносин управління праці та соціального   захисту населення Томашпільської РДА 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини