В районі пройшли заходи до Дня Європи

Сьогодні, 17 травня, з нагоди Дня Європи на центральній площі селища  відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.
Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.Ставнійчук, представники Томашпільської ОТГ, установ,  організацій та громадськість району. 
«Томашпільщина вже вкотре відзначає День Європи – свято, яке в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, а в серці кожного з нас, – під час вітального слова зазначив Віктор Ставнійчук. – Прагнення до європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни. Українці прагнуть жити в великій європейській родині. І зараз ми за це боремося, відстоюємо своє мирне майбутнє. Я вірю, що наша незламна позиція найближчим часом допоможе відродитися миру в Україні».  Посадовець побажав усім присутнім здоров'я, здійснення планів і задумів, миру, достатку та благополуччя кожній родині.
До пам’ятних знаків «Борцям за свободу і незалежність України» та Тарасу Григоровичу Шевченку  учасники зібрання поклали живі квіти. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини