Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, сьогодні, 24 червня, в ресурсному центрі розвитку громад району відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. В ході зібрання, згідно порядку денного, членами комісії було розглянуто ряд питань, зокрема: 
1. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту  дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини - сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
2. Про  втрату статусу  дітьми.
3. Про можливість  передачі дітей на виховання матері.
4. Про продовження терміну перебування  малолітніх  в Тульчинському обласному будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.    
5. Розгляд  клопотання  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
6. Стан утримання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування в прийомній сім’ї.
Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей районної державної адміністрації. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку, та вносячи свої пропозиції до відповідних рішень. Було з'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийнято конструктивні рішення в інтересах дітей. Рішення взято на контроль до їх повного виконання.
 
 
 
 
 
 
Всі новини