Відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 13 липня 2020 року під головуванням голови районної державної адміністрації Закорченного О.Г., на виконання розпорядження Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Вінницької області від 10.07.2020 року № 92-Р «Про погіршення епідемічної ситуації на території області», було проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З початку карантину на територію Томашпільського району прибуло з-за кордону 333 особи, з них 320 осіб відбули самоізоляцію, 13 осіб ще перебувають на самоізоляції. На даний час на території району хворих на коронавірусну інфекцію немає, тому ситуація в районі є стабільною та під контролем.
Також за період карантину поліцією було складено 5 адміністративних протоколів по ст.44-3 КУпАП, із них: на продавців магазину - 3, на громадян - 2, та районною Держпродспоживслужбою - на заклади громадського харчування – 7, заклади торгівлі – 6.
Комісією було обговорено ряд питань щодо посилення контролю за дотриманням карантинних вимог суб’єктами господарювання на території району та доведено до виконавців.
Тому, звертаємось до голів об’єднаних територіальних громад, сільських рад, керівників установ, підприємств, організацій не залежно від форми власності та жителів району дотримуватись та виконувати всі протокольні рішення обласної та районної комісій з питань ТЕБ та НС, вимог постанов головного Державного санітарного лікаря України щодо впровадження рекомендацій із організації протиепідемічних заходів в усіх галузях економіки, господарства та соціально-культурної сфери, суворо дотримуватись заходів особистої гігієни, та профілактики захворювання спричиненої коронавірусною інфекцією, зокрема, частого миття рук, вологого прибирання службових та виробничих приміщень, дотримання соціальної дистанції (не менше 1,5 метра), уникнення перебування у місцях масового скупчення людей, дотримання маскового режиму.
 
 
Всі новини