Рекрутинг - це задовільняєш на 100 % потреби підприємства та знаходиш для людини роботу, яку вона шукала.

Рекрутинг - це задовільняєш на 100 % потреби підприємства та знаходиш для людини роботу, яку вона шукала.
Таким прикладом взаємодії рекрутера Томашпільській районній філії Вінницького ОЦЗ з місцевими роботодавцями є активна співпраця з КНП «Томашпільська ЦРЛ».
При робочій зустрічі з представником роботодавця – спеціалістом по кадровій роботі Парпальос Оксана Владиславівна було з’ясовано, що є вакансія касира.
Вакансію було виставлено на пошукові сайти. І як позитивний результат є працевлаштування Побережнюк Світлани Миколаївни. У 2019 році закінчила Вінницький національний аграрний університет за спеціальністю «Фінанси і кредит». На обліку в центрі зайнятості не перебувала. Своє резюме Світлана Миколаївна виставила на сайт Work.ua. в червні 2020 року., шукаючи роботу за професією спеціаліст по роботі з клієнтами. Такі вакансії були відсутні. При черговому перегляді резюме на сайті Work.ua. фахівцем-рекрутером в телефонному режимі було запропоновано Світлані Миколаївні вакансію касира і запрошено на співбесіду. Далі відбулалась успішна співбесіда безпосередньо з самим роботодавцем. Побережнюк Світлана Вікторівна вдячна працівникам служби зайнятості за те, що допомогли їй знайти роботу.
 
Провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями
Марущак Л.Ф.
 
Всі новини