Провели виховний захід в Височанській ЗОШ

 
В останні роки йде сильна пропаганда здорового способу життя. По телебаченню, радіо, з білбордів, сторінок модних журналів та щоденних газет людям розповідають про те, що про здоров'я потрібно дбати, відмовлятися від шкідливих звичок, правильно харчуватися і займатися спортом. І останнім часом люди все частіше прислухаються до порад ЗМІ, бажаючи поліпшити своє здоров'я.
У Височанській ЗОШ було проведено виховний захід  директором Томашпільського РЦСССДМ спільно з  інспектором з ювенальної провенції Томашпільського ВП  та спеціалістом ССД на  тему «Здоров’я – найдорожчий скарб». До їх відома було донесено про шкідливість вживання алкоголю та тютюнопаління, показано відеоролик про згубний вплив на організм людини алкоголю та тютюну. Проведено профілактично – роз’яснювальну роботу із учнями, що шкідливі звички є основною  причиною порушення здоров'я та про дбайливе ставлення до свого здоров’я. 
Багато підлітків починають курити, вживати алкогольні напої саме тому, що із цигаркою або чаркою в руці видаються собі більш дорослими, стильними. Але чи замислювались ви, чому так багато дорослих людей роками борються із залежністю від алкоголю, тютюну.  Тому, що ці згубні звички із задоволення перетворюються на страшні хвороби. То що ви оберете: здорове яскраве життя чи щоденну тяжку боротьбу за виживання? Яким ви бачите своє майбутнє? Добре подумайте над цим, беручи до рук цигарку чи пляшку пива.
Потрібно пам’ятати: здоров’я, радість життя і щастя — в наших руках!
 
Директор РЦ СССДМ Яна Поповська
 
 
Всі новини