Підсумки Всеукраїнських учнівських олімпіад

Завершилось поведення ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з 16 базових дисциплін. У них взяли участь 727 учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашого району. 118 з них стали призерами, 25 учнів захищали честь району на ІІІ обласному етапі і 4 із них вибороли 5 третіх місць. Це учениця 10 класу Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Мандриш Олександра з географії та трудового навчання, восьмикласники Яланецької школи Уляновська Єва з української мови та літератури та Комаргородської школи Реслер Михайло з історії, учень11 класу Гнатківської загальноосвітньої школи Дубінчак Петро з трудового навчання.
Найкращих успіхів за результатами ІІ туру домоглися учнівські команди навчально-виховного комплексу «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», Вапнярських №2 та №1, НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ», Рожнятівської, Гнатківської, Комаргородської, Стінянської та Височанської загальноосвітніх шкіл.
Перше загальнокомандне місце вибороли олімпійці НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», друге – Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, третє місце у команди НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ». 
Учителям, які підготували призерів ІІІ етапу олімпіад, Гринчуку Р.М. з Гнатківської, Кедь С.І. та Кондратюк Л.В. з Вапнярської №2, Кохан Г.В. з Комаргородської та Рузяк Л.С. з Яланецької шкіл наказом відділу освіти встановлено з 1 січня по 31 грудня 2015 року надбавку до заробітної плати в розмірі 10% посадового окладу.
 
Всі новини