Відбулась розширена апаратна нарада

2 квітня 2015 року о 11 год. в залі засідань райдержадміністрації  відбулась розширена апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Олександр Закорченний. Участь у нараді взяли  директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик, голова районної ради Лариса Нароган, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району, сільські, селищні голови.
На початку засідання Олександр Григорович та Лариса Анатоліївна  привітали начальника управління праці та соціального захисту населення РДА Галину Косар та заступника начальника управління агропромислового розвитку РДА Анатолія Чорного з виходом на пенсію.  Керівники району  висловили держслужбовцям від імені всіх присутніх слова вдячності за самовіддану багаторічну  працю, вручили квіти та Почесні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради. Побажали  майбутнім пенсіонерам міцного здоров’я, благополуччя, щастя та достатку!
В ході засідання було розглянуто ряд питань. Зокрема:
- про порядок призначення житлових субсидій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року №106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» детально розповіла присутнім заступник начальника управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Тетяна Дідик;
- про проведення весняно – польових робіт в районі, рівень закупівельних цін на молоко та стан розрахунків з молокоздавачами доповів начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Валерій Випаріна;
- про хід виконання робіт по благоустрою населених пунктів району проінформував присутніх начальник відділу розвитку інфраструктури та житлово – комунального господарства районної державної адміністрації Валерій Червань;
- про стан утримання доріг та придорожніх лісосмуг доповів головний інженер філії «Томашпільський  райавтодор» Олександр Шеремета.
 
По завершенні наради очільник району підвів підсумки розглянутих на засіданні питань та дав ряд усних доручень. 
Голова районної ради Лариса Нароган коротко зупинилась на питанні добровільного об’єднання територіальних громад району, підкресливши важливість та необхідність даної реформи.
Також Лариса Анатоліївна звернулась до небайдужих жителів району з проханням допомогти зібрати черговий гуманітарний вантаж – допомогу  для спецбатальйону «Вінниця», наголосивши, що приблизна дата поставки вантажу  на Схід України  14 квітня 2015 року. 
Директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик зазначив, що розглянуті на нараді питання  є досить актуальними та важливими для громади району. Також директор Департаменту привітав томашпільчан з наступаючими Великодніми  святами та  побажав усіх гараздів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини