Відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Сьогодні, 03 липня 2020 року, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України. В заході взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Лариса Нароган, керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, голови об'єднаних територіальних громад та сільські голови.
З вітальним словом до присутніх правоохоронців звернувся Олександр Закорченний та побажав, щоб їхні професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою наших громадянян, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання подальших професійних успіхів. Від щирого серця Він побажав винуватцям свята міцного здоров'я, миру, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо нашої незалежної Держави! 
За високі показники в роботі, сумлінне виконання службових обов'язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями, працівників Томашпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції, було нагороджено Почесними грамотами та оголошено Подяку районної державної адміністрації та районної ради, а також вручено цінні подарунки.
 
 
 
Всі новини