Провели семінар-нараду

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрації о  10.00 год. відбулась семінар-нарада з сільськими та селищними головами району, орендарями земель сільськогосподарського призначення та власниками земельних паїв,  за участі голови РДА Олександра Закорченного, першого заступника голови РДА Віктора Ставнійчука та начальника Томашпільського  районного управління юстиції Сергія Тихолаза.
Розпочав засідання очільник району Олександр Закорченний, провівши з присутніми роз’яснювальну бесіду з питання децентралізації влади.
Про забезпечення земельними ділянками учасників АТО доповів начальник відділу Держземагенства у Томашпільському районі Володимир Николайчук.
Також в ході засідання виступила провідний спеціаліст відділу нотаріату Головного управління юстиції у Вінницькій області Вікторія Ковач, яка детально проінформувала присутніх з питань щодо застосування положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення повноважень нотаріусів та особливостей реєстрації похідних речових прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення».
По закінченні наради організатори наради  відповіли на ряд запитань, що цікавили очільників територіальних громад району,  та надали відповідні роз’яснення.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини