Управління праці та соціального захисту населення РДА інформує:

Сьогодні директором Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Н. Заболотною проведено селекторну нараду (засоби скайп-зв’язку) з питань розподілу  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
На нараді було обговорено нагальні питання забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа за рахунок коштів державного бюджету відповідно до  Постанова КМУ від 15.11.2017 року   №877 зі змінами.
Селекторна нарада відбулася при управлінні праці та соціального захисту населення РДА за участю заступника  голови райдержадміністрації  Н. Бандиш, начальника управління праці та соціального захисту населення  Т.Дідик, начальника служби у справах дітей райдержадміністрації О. Ярош та представників Томашпільської та Вапнярської об’єднаних територіальних громад.
 
Всі новини