Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні працівники
і ветерани органів місцевого самоврядування,
депутати всіх рівнів!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.
Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай це свято об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!
Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.   Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад.
 Повноваження влади на місцях тільки зростатимуть, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом із тим суттєво збільшуватиметься й рівень вашої відповідальності – в першу чергу перед людьми, які вас обрали.
Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами,  партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.  
Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.
Тож бажаю усім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку району.
 
Голова районної державної адміністрації 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини