Вітання до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

 
Дорогі наші ветерани,
представники старшого покоління!
 
Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.
Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вклад в розвиток району, за багаторічну добросовісну працю.
Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі "особи похилого віку", чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму та тих, хто у мирний час невтомно  працювали на благо розвитку нашої держави.
Цього не маємо забувати.
Нинішні «літні люди» є останніми носіями класичної культури межі ХІХ-ХХ століть, того часу, в якому понад усе були честь, вихованість, толерантність - ті духовні якості, завдяки яким вони гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій та війн.
Ми схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами.
Від усього серця бажаю Вам миру, добра і щастя! Бажаю всім міцного здоров’я, радості, довголіття, та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Зі святом Вас!!!
 
Голова районної державної адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
Всі новини