Працівники апарату райспоживспілки, керівники підприємств та ветерани споживчої кооперації відзначили своє професійне свято

 
6 липня працівники апарату райспоживспілки, керівники підприємств та ветерани споживчої кооперації зібралися в актовій залі Спілки споживчих товариств відзначити своє професійне свято. Відкрила захід та звернулася до учасників святкового зібрання голова правління районного споживчого товариства Галина Слободянюк. 
Із професійним святом працівників та ветеранів споживчої кооперації  району прийшли привітати перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук та заступник голови районної ради Лариса Нароган. "Споживча кооперація завжди була невід'ємною частиною сільського побуту, без якого неможливо уявити життя сільської громади і сьогодні вона залишилась чи не єдиною структурою соціальної сфери села, яка вижила і успішно розвивається, нарощує свій господарський та фінансовий потенціал. Ви забезпечуєте сільських жителів продуктами, товарами першої необхідності і послугами, створюєте робочі місця, сприяєте виробництву і реалізації виробленої ними продукції", - зазначив Віктор Ставнійчук, звертаючись до винуватців свята. Відзначила  вагомий внесок споживчої кооперації в економіку країни й Лариса Нароган та подякувала кооперативній громаді за плідну та копітку роботу. 
За досягнення кращих показників у роботі, особистий внесок у розвиток кооперативних відносин у Томашпільському районі та з нагоди Міжнародного дня кооперації працівникам споживчої кооперації району вручено Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради. Почесні відзнаки  та грошові винагороди працівники галузі отримали й від голови правління районного споживчого товариства Галини Слободянюк, яку цими днями відзначено Почесною грамотою Верховної Ради України.
Завершився захід захоплюючим концертом, який підготували аматори районної сцени.
 
 
 
 
Всі новини