Провели семінар-нараду на тему «Державна фінансова підтримка агробізнесу на селі»

 
Сьогодні о 10.00 год. в РДА відбулась семінар-нарада на тему  «Державна фінансова підтримка агробізнесу на селі» .  Участь у нараді взяли голова РДА Олександр Закорченний, перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук, начальник управління АПР РДА Валерій Випаріна, начальник управління прогнозування розвитку агропромислового комплексу та виробництва продукції тваринництва департаменту АПК екології, та природних ресурсів Вінницької ОДА Микола Заїка, голова Вінницької обласної асоціації фермерів та приватних  землевласників Інна Кухарчук, представники агрокомпаній, банківських  установ, сільські голови та селищні голови об'єднаних територіальних громад, голови фермерських господарств та приватні землевласники, провідні агрономи сільськогосподарських підприємств, пасічники району,  керівники та представники управлінь та відділів у Томашпільському районі.
В ході засідання учасники зібрання обговорили ряд питань та заслухали доповіді з питань розвитку та державної підтримки аграрного сектору. 
Начальник управління прогнозування розвитку агропромислового комплексу та виробництва продукції тваринництва департаменту АПК екології, та природних ресурсів Вінницької ОДА Заїка Микола розповів присутнім про  «Програми фінансової підтримки».
Голова Вінницької обласної асоціації фермерів та приватних і землевласників Кухарчук Інна розповіла про «Перспективи розвитку фермерства».
Старший науковий співробітник інституту кормів та сільського господарства Поділля НАН Дорощук Василь Олексійович розповів присутнім про  «Особливості вирощування ячменя».
Завідувач лабораторією інституту кормів та сільського господарства Поділля НАН Земляний Олександр Іванович розповів про «Особливості вирощування зернових».
Також було заслухано представників  спілки пасічників України  по питанню розвитку бджолярства,  менеджера компанії «Серпень» Милимуху Василя , менеджера компанії «Айліст» Чернюка Миколу  , менеджера  компанії «Окко Агротрейд» Верхось Олександра, представників банку  «Агріколь», «Аваль» , «Ощад»  та «Приват».
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини