За допомогою пропаганди та дезінформації Росія вже активно втручається в українські вибори – Президент в інтерв’ю Rheinische Post

 
Президент Петро Порошенко наголошує, що Росія не припиняє докладати зусиль для втручання у внутрішні справи в Україні, зокрема впливає і на політичні сили та втручатиметься у майбутні вибори. Про це Глава держави заявив в інтерв’ю німецькій газеті Rheinische Post.
 
«Це більше, ніж просто стурбованість, що Росія активно втручатиметься. За допомогою пропаганди та дезінформації, вони це вже сьогодні роблять. Щодня», - сказав Петро Порошенко.
 
«Війна на Донбасі забирає життя і приносить руйнацію. Але ця, інша війна щонайменше настільки ж небезпечна, оскільки має на меті розкол моєї держави. І не лише моєї, а й Вашої.  Адже упродовж останніх 4,5 років Німеччина завжди чітко стояла на боці України. І не лише в питанні конфлікту з Росією, а й в процесі модернізації України», - додав Глава держави.
 
Президент підкреслив, що впродовж останніх років Україні вдалося здійснити більше реформ, аніж було зроблено за 20 років перед цим. І це в часи війни. «Задля цього нам була потрібна підтримка з боку наших друзів у Європі, і ми її отримали. Значною мірою це заслуга Ангели Меркель, яка довела, що є не лише успішним федеральним канцлером, а й великим європейським лідером. Ми ніколи не забудемо про цю допомогу з її боку і з боку німецького народу», - сказав Петро Порошенко.
 
  
Всі новини