Провели виховний захід в таборі відпочинку для дітей «Веселка»

 
26 червня 2018 року  службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з  районним центром соці
альних служб для сім’ї дітей та молоді та інспектором ювенальної  превенції Томашпільського відділу поліції було відвідано табір  відпочинку для  дітей «Веселка», який розташований селі Високе. 
З метою попередження вчинення правопорушень, попередження дитячого травматизму та нещасних випадків під час літніх канікул, з дітьми було  проведено профілактичний захід, наголошено про правила поведінки під час купання,  правила поведінки на дорогах, як реагувати в надзвичайних ситуаціях та куди звертатися в ході їх настання. 
Також проведено бесіду на тему : «Протидія торгівлі людьми», де було роз’яснено  поняття торгівлі людьми та видів торгівлі людьми із наведенням прикладів різних ситуацій, в т.ч. дітьми, наявності  програми державної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми, та можливих видів допомоги дітям, яким є загроза стати жертвами, органів та структур, куди звертатись у разі наявності небезпеки як в Україні, так і за кордоном, продемонстровано відеоролик на тему: «Експлуатація дитячої праці». 
 
Головний спеціаліст служби у справах дітей РДА Світлана Шпикуляк
 
 
 
 
 
 
Всі новини