Шановні ветерани і діти війни, громадо району!

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги. Ці свята символізують духовну стійкість та нескореність українського народу, викликають у кожного почуття безмежної гордості за наш народ, світлу радість та гіркий сум водночас.
Великою ціною була здобута перемога. Війна забрала життя до 14 мільйонів українців. У ній загинув кожен п'ятий українець.  Все далі відходять грізні роки тієї війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував свого життя задля перемоги. Впевнені, що кожен з нас завжди пам’ятатиме солдатів, партизанів і підпільників, які героїчно воювали з ворогом заради щасливого майбутнього рідної Батьківщини та своїх нащадків і сьогодні своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу.
Ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати. Ми перемогли в далекому 1945 і переможемо сьогодні, адже сила нашого народу в любові до своєї Батьківщини та непереборному бажанні жити у вільній, щасливій і мирній країні!
Від щирого серця бажаємо кожному ветерану здоров'я та довголіття. Нехай у ваших домівках завжди панують мир і спокій, щастя й благополуччя.
Бажаємо всім злагоди у суспільстві, взаєморозуміння між народами, щасливого сьогодення, надійного майбутнього для нашої рідної України та мирного неба над головою!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації      
Всі новини