Відбулась розширена апаратна нарада

12 березня 2018 року в великому залі засідань райдержадміністрації відбулась розширена апаратна  нарада під головуванням голови РДА Олександра Закорченного.  Участь у зібранні взяли: перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук, заступник голови РДА Наталія Бандиш, голова районної ради Дмитро Коритчук, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, сільські голови, представники з об’єднаних територіальних громад.
На початку засідання очільник району Олександр Закорченний повідомив присутнім, що за результатами колегії управління фізичної культури та спорту ОДА, яка відбулась 2 березня в обласному центрі, наш район посів І місце в обласному конкурсі у рейтингу із вищої спортивної  майстерності з олімпійських та неолімпійських  видів спорту у своїй групі районів за 2017 рік, за що відділ сімї, молоді та спорту РДА нагороджено Дипломом управління фізичної культури та спорту ОДА  та Почесною Грамотою.
Згідно порядку денного  в ході засідання було заслухано  та обговорено ряд питань. Зокрема:  про стан реформування освітньої галузі в районі та можливість створення інклюзивно - ресурсного центру, відповідно до Закону України від 05.09.2017 року №2145 – VIII «Про освіту» проінформувала начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Ревтюх.
Про стан проведення медичної реформи в районі, відповідно до Закону України від 19.10.2017 року №2168-VIII «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» доповів присутнім головний лікар первинної медико – санітарної допомоги Віктор Затирка.
Про надання населенню пільг та житлових субсидій за 2 місяці 2018 року ознайомила присутніх начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Тетяна Дідик.
Про хід виконання плану весняного призову громадян України у 2018 році, відповідно до Указу Президента України від 15.02.2018 року №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» проінформував заступник військового комісара, начальник відділення комплектування  районного військового комісаріату В’ячеслав Рузяк. 
 Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району, відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 28.02.2018 року № 63 «Про проведення місячника благоустрою населених пунктів району» розповів начальник управління економіки районної державної адміністрації Василь Бойко.
Про проведення медичних оглядів працівників, відповідно до Кодексу законів про працю України та Закону України «Про охорону праці» проінформувала присутніх  начальник відділу праці та соціально – трудових відносин управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Валентина Колесник. 
По завершенні наради начальник управління агропромислового розвитку РДА Валерій Випаріна ознайомив присутніх у залі з Постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №107, згідно якої  населленню району передбачена дотація за утримання  молодняка ВРХ до тринадцяти місячного віку, який народився у господарствах населення у поточному році (2018 р.).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини