Вітаємо юних спортсменів – переможців районного легкоатлетичного пробігу!

11 травня в районному центрі відбувся районний легкоатлетичний пробіг, присвячений Міжнародному Олімпійському дню. У відкритті змагань взяли участь перший заступник  голови  райдержадміністрації Віктор Ставнійчук,   заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, очільник Вінницького відділення НОК, заслужений майстер спорту України з плавання, дворазовий срібний призер ХХV Олімпійських Ігор 1992 року в Барселоні, Чемпіон Європи Павло Хникін. Долучились до спортивного дійства команди підприємств, установ, організацій, навчальних закладів району. 
Звертаючись до учасників дійства Віктор Ставнійчук  побажав прихильникам спорту міцного здоров’я, енергії, бадьорості і перемог, та висловив впевненість, що серед присутніх обов’язково виростуть майбутні чемпіони, спортивна гордість країни.
Першими на бігову доріжку вийшли дошкільнята (найменша вікова група до 3 років), вихованці Томашпільського дитячого садочка "Сонечко", які неабияк потішили спортивним завзяттям глядачів та своїх батьків.  Далі долали дистанцію учні навчальних закладів району та дорослі прихильники спорту. Загалом в змаганнях взяли участь спортсмени від 2-х до 60 років по 12 вікових групах на дистанціях від 15 метрів до 5 км. 
Жоден легкоатлет – від 2-х до 60-річного віку– не залишився без спортивних відзнак:  усім дошкільнятам було вручено солодкі подарунки, призерам – дипломи, призи та грошові винагороди.  Матеріальну допомогу в організації змагань надали ТОВ АК "Зелена долина", приватні підприємці Сергій Мороз,  Василь Ткаченко, Валерій Білоус, обласне відділення НОК України та Товариство сприяння обороні України. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини