Вручили продуктові набори та солодкі подарунки до новорічних та різдвяних свят

На виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 03.12.2018 року №371 «Про заходи щодо проведення в районі новорічних та різдвяних свят» було організовано і забезпечено вручення продуктових наборів 22-м багатодітним сім’ям Томашпільського району, де виховується 5 і більше дітей віком до 18 років.
Також, солодкі подарунки отримали вихованці Гнатківської філії соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями та центру соціальної опіки та піклування смт Вапнярка.
З новорічними привітаннями відвідали багатодітні сім'ї голова районної ради Дмитро Коритчук, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, працівники відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації і служби у справах дітей РДА. 
З новорічними святами маленьких жителів району та їх рідних привітав керівник апарату РДА Віктор Калась: «Новий рік - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Нехай він буде для вас, ваших рідних і друзів  роком добрих перемін, а дні світлих свят стануть незабутнім дивом і казкою, яка ніколи не скінчиться.
Нехай здійснюються ваші найпотаємніші й найфантастичніші мрії і задуми, серце буде зігріте любов’ю і теплом, домівка повниться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям.
Щиро бажаю вам, щоб сьогодні й кожного наступного дня ваші дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради вашого щасливого майбутнього», - побажав він дітям.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини