Відзначили Міжнародний день прав жінок і миру

Сьогодні, 6 березня, в залі засідань райдержадміністрації відбулися святкові урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру  та  вшанування винятково важливої ролі жінки у збереженні затишку і добра в родинах, добробуту, миру, злагоди в суспільстві.  Офіційну частину урочистостей відкрив вітальними словами та побажаннями голова районної державної адміністрації  Олександр Закорченний.

«Сучасний світ вимагає від жінки багато чого - сили і впевненості в собі, прагнення до успіху і вміння досягати цілей, і при цьому залишатися милою і чарівною, жіночною і беззахисною. Бажаю всім жінкам любові і щастя, миру, благополуччя, сімейного затишку і багато посмішок не тільки в свято, а й завжди і всюди!», - заначив Олександр Григорович.

Приєднався  до привітань і   голова районної ради Дмитро Коритчук.

«Жінка – мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають», - багато теплих і ніжних слів лунало на адресу жінок. Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані працівникам органів місцевого самоврядування, бюджетних установ, а також громадським активісткам, підприємцям, багатодітним матерям.

Подяками районної державної адміністрації та районної ради нагороджено кращих жінок-трудівниць нашого району, які працюють в промисловості, сільському господарстві, тваринництві, медицині, в технічній галузі, в освітній та культурній сфері.

Святковий та весняний настрій жінкам району подарували вихованці  будинку дитячої творчості, майстри та аматори сцени: Марина Мартинюк, Олександр Зализюк, Людмила Базюк, Роман Волошин та  Людмила Синиця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини