VIII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформує про проведення  VIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс), який проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2019 році. Це свято відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці, згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006. . 
Ціллю заходу є привернення уваги кожної української родини до охорони праці на виробництві, усвідомлення цінності власного життя та здоров’я і життя та здоров’я оточуючих. Завдяки Конкурсу діти проявляють свої творчі здібності й обдарування, цікавляться майбутньою професією, дізнаються про те, що таке безпечна здорова праця.
Конкурс організовується і проводиться ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці (за згодою). 
Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп:
перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.
Конкурсні роботи виконуються за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме  безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.
Кращі роботи будуть надіслані до Управління Держпраці у Вінницькій області для участі в обласному етапі Конкурсу.
 
Начальник відділу праці та  соціально – трудових відносин  УПСЗН РДА Валентина Колеснік 
 
Всі новини