З Днем працівників ветеринарної медицини

 
Шановні працівники ветеринарної медицини!
 
Прийміть найщиріші привітання з професійним святом!
 
Ваша професія - одна з найгуманніших. Вона вимагає любові до світу природи, до тварин, співчуття й особистої відповідальності, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості.  З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я жителів нашого району. Самовіддана праця та високий професіоналізм ветеринарних спеціалістів по попередженню надзвичайних ситуацій епідеміологічного та епізоотичного характеру, недопущенню на внутрішній ринок неякісної та сумнівного походження тваринницької продукції, високо цінується суспільством.
Впевнений, що ви й надалі з  відповідальністю та сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбати про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю краян.
Від усієї душі бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку і усіх земних гараздів!
Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
 
Голова районної державної адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини