ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 10.04.2020 РОКУ ПО ТОМАШПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

Шановні жителі Томашпільщини !
Доводимо до вашого відома, що у Томашпільському районі станом на 10.00 годину 10.04.2020 року офіційно підтверджено 1 випадок захворювання на COVID-19 у жителя смт. Томашпіль.
Дана особа за кордоном не перебувала, знаходиться на самоізоляції, стан здоров’я задовільний. Встановлено коло контактуючих осіб хворого та відібрано біологічний матеріал на ПЛР.
За останню добу  мобільними медичними бригадами проведено 4 виїздів. Взято забір крові у 1 пацієнта для проведення діагностики за допомогою швидких тестів (експрес-тестів) COVID-19. Проведено забір біологічного матеріалу (назофаренгіальний мазок) у 10 пацієнтів, результат аналізів будуть сьогодні після 17.00 години. Також сімейними лікарями надано 73 консультації по телефону, допомоги на дому за попередню добу не надавалось.
На сьогодні на території району на самоізоляції з родинами знаходяться 100 осіб, які повернулись з-закордону, у 75 громадян, які повернулись з-закордону, термін самоізоляції закінчився.
Тому звертаємось до населення з проханням не нехтувати правилами особистої гігієни та користуватись засобами захисту в побуті, уникати місць скупчення людей та дотримуватись безпечної дистанції.
 
Бажаємо здоров’я!
 
Керівник штабу з ліквідації наслідків 
НС медико-біологічного характеру 
Наталія БАНДИШ
Всі новини