25 червня 2020 року відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

25  червня 2020 року в кабінеті голови районної державної адміністрації відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, далі - Комісія. В засіданні комісії взяли участь: голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, завідувач сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Микола Біжан, начальник Томашпільського районного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Оксана Мороз, начальник Томашпільського ВП ГУНП у Вінницькій області Євгеній Крамар, та перший заступник голови Томашпільської ОТГ Віталій Годний.
На засіданні Комісії були розглянуті наступні питання: 
1. Щодо обмеження часу роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності в районі на період адаптованого карантину.
2. Про виділення додаткових одиниць транспорту.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини