21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – це свято встановлене з метою утвердження в країні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
У перших лавах борців за нашу свободу завжди були представники молоді. Герої «Небесної Сотні» віддали своє життя за честь, свободу та гідність Української держави.
У перші дні після перемоги Революції Гідності, зранена українська земля зіткнулася із підступною агресією. Чимало наших земляків сьогодні мужньо захищають незалежність і територіальну цілісність України та підтримують Українську армію, яка боронить рідну землю. 
П'ятеро наших земляків-військовослужбовців – Віктор Саванчук, Ігор Гаврилюк, Анатолій  Дубчак, Вадим Тарабанов, Павло Білік, полягли захищаючи українську землю.
У час сьогоднішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави. Цю нашу справедливу боротьбу підтримує весь світ і Україна неодмінно переможе.
З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.
 
Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!
 
Слава Україні! Слава її героям!
 
Голова районної державної адміністрації 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини