Діти учасників АТО/ОСС взяли участь в обласному заході «Новорічний потяг. На гостини до Санта-Клауса»

4 січня 2019 року 14 дітей учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил з Томашпільського  району взяли участь в обласному заході «Новорічний потяг. На гостини до Санта-Клауса».
«Новорічний потяг» відвіз дітлахів до резиденції Санта-Клауса, де вони зустрілися з цим загадковим чоловічком і якому розповіли усі свої бажання, плани та мрії у прийдешньому році. Тут нікому не довелося сумувати, адже були і пісні, і танці, і різні майстер-класи. Окрім того, на дітвору чекали казки від ляльок-велетнів, дитяча дискотека та дитяче карооке й інші цікаві забавки. 
Також, потім веселилися біля головної новорічної окраси міста Вінниця – новорічної ялинки, яка посіла третє місце в результаті всеукраїнського опитування на визначення найгарнішого новорічного дерева в містах України.
І завершилася мандрівка переглядом святкової вистави «Монстри на новорічних канікулах» у Вінницькій обласній філармонії та солодкими подарунками.
Веселились на повну разом з Новорічними героями. Задоволені дітлахи повернулися до своїх домівок з піднесеним святковим настроєм та солодкими подарунками.
Обласний захід відбувся за ініціативи Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. 
 
 
 
 
 
Всі новини