В Україні стартує марафон здорових звичок для українців

#ЗдороваУкраїна #ЖивуЗдорово - під такими хештегами в Україні стартує марафон здорових звичок для українців. Це спільна ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я.
Ми хочемо, аби українці були здоровими, навіть тоді, коли багато часу перебувають вдома. А для цього наш герой приготував для вас прості і конкретні здорові поради, які можна і треба втілювати прямо одразу.

Долучитися до марафону можна за хештегами #ЗдороваУкраїна #ЖивуЗдорово. Читайте пости, пробуйте здорові звички та діліться своїм досвідом - що спрацювало, у своїх публікаціях під хештегом кампанії.
До прикладу, як тобі ідея - прямо зараз встати й піти випити склянку простої води? А після цього одразу не полінуйся і набери ще одну склянку, візьми її з собою в кімнату й постав на видному місці. Готові побитися об заклад, що упродовж години цієї води вже не буде.
А щоб підтримувати водний баланс, повторюємо так щодня: ставимо воду на видному місці та спостерігаємо, як випиваємо її, навіть коли нам здається, що ми не хочемо пити. Адже це ми лише так думаємо, а організм потребує інакше.
Чому ж насправді так треба пити воду? Вода підтримує нормальну температуру тіла. Вона змащує наші суглоби - забезпечує наш рух. Навіть захищає спинний мозок та інші чутливі тканини організму. А ще покращує метаболізм та насичує організм енергією.
Вода також допомагає нам не переїдати. Наприклад, коли тобі захочеться щось перекусити, випий спочатку склянку води. Почекай 10-15 хвилин і тоді оціни, чи справді ще хочеться їсти.
Непогано як для простої води, чи не так?
Долучайся до марафону здорових звичок #ЗдороваУкраїна і роби разом із нами щодня маленькі кроки для свого здоров'я.
Всі новини