Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний взяв участь у загальних зборах громадян Комаргородської територіальної громади

15 березня 2019 року  голова районної  державної адміністрації Олександр Закорченний  взяв участь у загальних зборах громадян Комаргородської  територіальної громади, що відбулися в сільському будинку культури.
На сході також були присутні  сімейний лікар РМЦ ПМСД Світлана Худик, начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз та депутат обласної ради Лариса Білозір.
Розпочались сходи  з перегляду відеоролику «Вінниччина – 2018. Є що сказати!». Далі про роботу сільської ради звітував очільник села Володимир Шевчук, окреслив плани на майбутнє, відповів на ряд запитань. 
Серед проблемних питань, селяни відмітили наступне: 
- необхідність встановлення вбиральні та спорудження підсобного приміщення на кладовищі,  розчищення кладовища від сміття;
- проведення ремонту доріг;
- також розглядалось питання про температурний  режим у школі та питання  екології. 
Очільник району Олександр Закорченний прозвітував перед сільчанами про зроблене за час своєї каденції на посаді голови РДА, зупинився на основних показниках соціально-економічної сфери району, проаналізував роботу всіх галузей господарства.  Разом з цим посадовець обговорив з селянами план перспективного розвитку села  на 2019-2021 роки.  
Ряд роз’яснень про етапи монетизації надала сільчанам начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, відповіла на питання, розповіла як діяти і куди звертатись в разі виникнення непорозумінь.  Заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз обговорила з сільчанами  постанову   Кабінету Міністрів України від  20.02.2019 року№ 124  «Питання  проведення індексації пенсій у 2019 році» та Порядок  проведення перерахунку пенсій відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» , підкреслила  що з 01.03.2019 року проводиться автоматизованим способом за матеріалами наявними в пенсійних справах. В разі виникнення питань звертатись до Томашпільського сектору обслуговування громадян за адресою смт.Томашпіль, площа Тараса Шевченка,  2.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини