Шановні жителі району!

Щиросердно вітаємо  Вас із  найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим. 
Різдво Христове – це історична подія, яка відбулась більше двох тисяч років тому, але Господь і сьогодні по-справжньому народжується в серці кожної віруючої людини, яке в ці дні перетворюється на Віфлеємську печеру, що дала притулок Новонародженому Спасителю.
Це свято подарувало людству найголовніше – надію на вічність життя, яка крізь тисячоліття пронизує душі торжеством духовного звершення, сповнює серце теплом і милосердям. 
У дні світлого Різдва Христового пам’ятайте про добро, чуйність, щедрість, турботу про ближнього, злагоду і милосердя. І нехай зі співом української колядки над кожною родиною зійде Боже благословення. А світло Віфлеємської зорі принесе у ваші домівки добро, злагоду, мир та достаток. Нехай тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця протягом усього року. 
Щиро зичимо вам, дорогі томашпільчани, щастя, добра і злагоди.   Нехай осяйна Різдвяна   Зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній   родині панує мир і спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні!
Христос рождається!  Славіте Його!

Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,

голова районної

державної адміністрації

     Лариса НАРОГАН,

  голова районної ради

 

Всі новини