У Томашполі відбувся концерт у рамках міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського

 
Міжнародний фестиваль ім. П.І. Чайковського та  баронеси Н.Ф. фон Мекк, що, безумовно, є флагманом класичного музичного мистецтва на Вінниччині цьогоріч відзначає свій 15-річний ювілей. Вже багато років долучається до проведення в районах Вінниччини Міжнародного фестивалю і  депутат обласної ради Лариса Білозір. Саме завдяки Ларисі Миколаївні 16 травня жителі Томашпілля мали змогу також поринути у дивовижний світ музики. І жоден із глядачів, що в той весняний вечір завітав до будинку культури в Томашполі, не пошкодував про відвідини заходу, адже на сцені був неперевершений квартет дерев'яних духових інструментів «Гальярда» та солістка Вінницької філармонії Наталка Лановенко (сопрано). 
І серце завмирало в захопленні, коли звучали твори Моцарта, Штрауса, Джопліна, і довго не змовкали оплески після «Фіалок» Александро Скарлаті, танцю «Лебедине озеро» Петра Чайковського, «Вальсу» Євгена Доги, народної польки «Жила-була бабка», танго «Аромат жінки» Карлоса Гарделя… 
Стоячи аплодували глядачі талановитим музикантам, дякуючи за чудовий концерт. А начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Олена Сікал, передаючи квіти від голови райдержадміністрації Олександра Закорченного, побажала успіхів Міжнародному фестивалю та подякувала Ларисі Білозір за чудовий дарунок – концерт класичної музики, який став гарним уроком для учнів музичних шкіл, яких в той вечір було в залі чимало.
 
 
 
 
 
 
Всі новини