Голова РДА О.Закорченний взяв участь у сходах жителів села Стіна

Голова районної державної адміністрації О.Закорченний 21 березня взяв участь у сході жителів села Стіна, де звітуючи перед громадою про роботу районної влади за минулі  п’ять років відзначив важливість залучення інвестицій в соціально-економічний розвиток району, озвучив обсяги залучених коштів в галузі  освіти, медицини, культури та спорту.  Також обговорив з сільчанами план перспективного розвитку села на 2019-2021 роки та відповів на ряд запитань.  
В ході засідання присутні обговорили проблемні питання, зокрема про захаращення місцевої річки, необхідність ліквідації стихійних сміттєзвалищ по селі, ремонт доріг та продовження робіт з встановлення вуличного освітлення. Турбують жителів села і відсутність якісного мобільного зв’язку, а саме необхідність встановлення телефонної вежі. 
Ряд роз’яснень  про монетизацію та зміни в пенсійному законодавстві жителі Стіни почули від начальника УПСЗН РДА Тетяни Дідик та заступника начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентини Чорногуз.
 
 
 
Всі новини