Відбулась робоча нарада

 
Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли: заступник голови районної ради Лариса Нароган, керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту РДА Григорій Слободян ознайомив присутніх з підсумками проведених змагань з рукопашного бою, футболу та обласних змагань депутатів усіх рівнів. Разом з цим Григорій Вікторович коротко охарактеризував поїздку дітей 11 травня  у  сімейний парк активного відпочинку «Дитяча планета» в м.Вінниця  з нагоди обласного свята «Моя сім’я – моя гордість». Участь у заході взяли діти з малозабезпечених та багатодітних сімей району.
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх ознайомила присутніх зі станом справ в загальноосвітніх закладах району. Зокрема попереду закінчення навчального року, ЗНО, вирішення окремих питань з підготовки до роботи у літній період  пришкільних таборів у трьох опорних школах району. Разом з цим Світлана Василівна зазначила, що минулими вихідними  42 дітей з району (діти учасників АТО) за підтримки депутата  обласної ради Лариси Білозір побували на відпочинку у  аквапарку в м.Хмельницьк.
Начальник УПСЗН Тетяна Дідик озвучила ряд характерних змін, які чекають на субсидіантів згідно  Постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 р. № 329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1022». У четвер 17 травня в районі буде проведений семінар з відповідальними особами і секретарями сільських рад щодо роз’яснень та плану дій з питань субсидіювання населення.
Головний спеціаліст  відділу культури РДА Кушнір Тетяна  ознайомила присутніх з рядом заходів,  які проводитимуться в районі з нагоди Дня  Європи, Дня вишиванки та презентації книги   Вадима Вітковського  про історію  с. Вила.
 

 

 

 

Всі новини