Провели робочу нараду

 
Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли: заступник голови районної ради Лариса Нароган, керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян доповів про результати проведених змагань з волейболу та футзалу, що минулого тижня відбулись на базі району та області.  Також  ознайомив присутніх з  результатами колегії управління фізичної культури та спорту ОДА,  яка відбулась 2 березня в обласному центрі, де було підбито  підсумки роботи фізкультурно-спортивних організацій області у 2017 році та нагороджено переможців і призерів рейтингів з олімпійських та не олімпійських видів спорту.
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх доповіла, що навчальний процес у школах району буде відновлено 12 березня 2018 року.
Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос зазначила, що минулого тижня до відділення стаціонарного  догляду для  постійного  або тимчасового проживання в с.Комаргород було зараховано ще одного жителя району з с.Вербова. Наразі в відділенні проживають  26 підопічних. 
Разом з цим учасниками зібрання було обговорено ряд організаційних питань.
 
 
 
 
 
 
Всі новини