28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня ми відзначаємо знаменну подію у житті нашої держави - 74-у річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.
Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю та багато європейських країн, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє.
Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалася подальша доля людства — тут відбулися одні з наймасштабніших та найбільш кровопролитних битв із ворогом. Неоціненним є внесок українців у спільну перемогу народів Європи над нацизмом.
На жаль, уже у XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, через агресію Російської Федерації та підконтрольних їй терористичних формувань українці зі зброєю в руках захищають суверенітет та територіальну цілісність не лише своєї держави, а й спокій народів усієї Європи.
Сучасні захисники України - гідні слави своїх дідів та прадідів!
Вітаємо усіх вас, дорогі ветерани, шановні жителі району, із 74-ю річницею звільнення української землі від нацистів. Бажаємо усім вам здоров'я, довгих років життя, оптимізму і витримки, мирного неба над головою.
Слава Україні!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації   
Всі новини