Вітали культпрацівників

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку культури, адже вона робить людину особистістю, формує національну свідомість, зберігає, розвиває і відтворює безцінні духовні скарби нашого народу.
 
7 листопада в залі засідань районної державної адміністрації відбулися заходи, приурочені Дню працівників культури та аматорів народного мистецтва. Працівників культури, майстрів, артистів – талановитих томашпільчан привітали перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук та голова районної ради Дмитро Коритчук. 
«Ваша професія – особлива. Ви покликані дарувати радість душі, наповнювати її високим і світлим почуттям, вчити розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець нашого народу. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, творчому неспокою,  одержимості та подвижництву майстрів культури і мистецтва, народна та професійна культура Томашпілля рясно вродила вагомими творчими здобутками» - зазначив у вітальному слові Віктор Ставнійчук.
Приєднались до привітань і голова районної ради Дмитро Коритчук та начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Олена Сікал, бажали винуватцям свята весни у серці,  міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, особистого щастя та нових творчих здобутків, аби здійснювались  всі життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя був світлим і сонячним.
Чимало працівників галузі культури та народного мистецтва району було відзначено Почесними грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради. Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні аматорів сцени району. 
 
Шановні працівники культури, ви люди чіткої громадянської позиції, патріоти рідної землі, серцем вболіваєте за Батьківщину. Ваша пісня і ваше слово зігрівають наших захисників на фронтах. Ваша діяльність – це стратегічний інструмент збереження унікальної ідентичності та творення майбутнього держави. На чисельних конкурсах, фестивалях, днях культури ви з успіхом представляєте кращі мистецькі твори.  Ми високо цінуємо ваш внесок у розвиток культури Томашпільщини та пишаємося вашими досягненнями. Зі святом!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини