Своє професійне свято відзначили працівники соціальної сфери району

З нагоди відзначення   Дня працівників соціальної сфери 1 листопада  2018 року  в залі засідань РДА  відбулися урочисті заходи.
З професійним святом всіх, чия праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, хто небайдужий  до людських проблем, завжди відкритий  для спілкування з тими, хто потребує  допомоги, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітні сім’ї, допомагає їм здолати життєві труднощі,  знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та заступник голови районної ради Лариса Нароган.
«Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну і гуманну справу. Надії вам і віри, натхненної праці задля розквіту України!» - зазначив очільник району.
З вітальними словами  та побажаннями до винуватців свята також звернулись депутати обласної ради Лариса Білозір та Вадим Соляник, дякували за тяжку невтомну працю, за щедрість людської душі, бажали злагоди, миру та добробуту!
З нагоди свята  в  залі зібрались трудові колективи  управління праці і соціального захисту населення РДА, управління Пенсійного фонду, управління виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування, Томашпільського центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування громадян, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді РДА, служби у справах дітей РДА, Гнатківскої та Вапнярської  філій  Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» та  Антопільського будинку інтернату.
За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист,  активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери району нагородили  Почесними грамотами  та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Порадували  винуватців свята  чудовими піснями  і учасники художньої самодіяльності районного будинку культури та аматори сцени району.
 
Сьогодні в сфері соціального захисту району працює близько 230 осіб. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з них слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя. Зі святом, дорогі соціальні працівники!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини