Свято тих, хто самовідданою працею творить найдорожче – хліб

Колоситься стигле жито в полі,
Дозрівають яблука в садах,
Скільки є терпіння і любові
В ваших вмілих лагідних руках,
Що дбайливо землю обробляють,
Та збирають добрий урожай,
Ми сьогодні щиро вас вітаєм,
Вам сьогодні купа привітань,
Щоб було міцним, як сталь, здоров’я,
Добрий хист, терпіння, мир і лад,
З днем сільського господарства, любі,
Для країни ви — цінніший клад!
 
 
Сьогодні в районній державній адміністрації  відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята  -  Дня працівників сільського господарства.     Вшановували   тих, хто, не покладаючи рук,  працює у полі,  чесною самовідданою працею  творить найдорожче – хліб. Хто  взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну,  примножувати її  славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.
Це свято традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.
На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства.
Привітати винуватців свята прийшли і керівники району - голова районної державної адміністрації Олександр  Закорченний  та заступник голови районної ради  Лариса Нароган.
«Шановні трударі української землі, бажаємо вам сприятливої погоди, благодатного ґрунту, високих врожаїв і гідного прибутку. Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами. Нехай засухи та затяжні зливи оминають ваші угіддя, а врожаї перевищують очікування. Щоб ваші руки не знали втоми, а очі світилися від щастя! Зі святом!», – наголосив у своєму вітальному слові Олександр Закорченний. Разом з цим очільник району подякував  аграріям за постійну підтримку соціальної сфери, адже жоден ремонт шкіл, дитячих садочків, закладів охорони здоров’я та закладів культури району, не проходить без фінансової підтримки наших сільгоспвиробників. 
Долучилась до вітань і заступник  голова районної ради Лариса Нароган,  дякувала трударям за тяжку працю, яка завжди супроводжувалась високими виробничими показниками, бажала дбайливим господарям землі щедрих врожаїв та благополуччя. 
За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району кращі трударі району та ветерани галузі  були нагородженні Почесними  грамотами  та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Упродовж заходу майстри художньої самодіяльності району дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій. У залі панувала по-справжньому святкова й доброзичлива атмосфера.
..А на столі запашний коровай –  символ завершення аграрного року, багатства, родючості..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини