Провели семінар-нараду з керівниками територіальних громад району

 
23 жовтня в приміщенні Томашпільської районної філії Вінницького ОЦЗ, за участю заступника голови райдержадміністрації Наталії Бандиш, заступника голови районної ради Лариси Нароган, проведено семінар-нараду з сільськими селищними головами району.
Семінар- нараду відкрила директор районної філії Лариса Полійчук, яка ознайомила присутніх з послугами, які надає служба зайнятості, зі станом ринку праці по району,  пріоритетними  напрямками роботи служби зайнятості на 2019 рік. Також  директор зазначила  про необхідність розширення видів громадських робі, зокрема соціального спрямування та на екологічний захист навколишнього середовища, та збільшення передбачених у місцевих бюджетах коштів для фінансування громадських робіт в  2019 році.
Підводячи підсумки семінар-наради, представники органів влади,   Наталія Бандиш та Лариса Нароган, зазначили важливість співпраці місцевих територіальних  громад зі службою зайнятості по всіх напрямках діяльності особливо організації та проведення громадських робіт, та побажали успіхів в подальшій співпраці.
          
Начальник відділу взаємодії 
з роботодавцями   Л.В.Притула
 
 
 
Всі новини