Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району

7 травня 2019 року в залі засідань відділу освіти районної державної адміністрації відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району, в ході якої були розглянуті наступні питання:
- Про організацію завершення 2018-2019 навчального року;
- Про підсумки роботи над замовленням підручників для учнів 2, 6, 11 класів;
- Про підсумки атестації педагогічних працівників району;
- Про стан правопорушень, скоєних неповнолітніми за 3 місяці 2019 року та ін. питання, з яких інформували головний спеціаліст відділу освіти РДА та методисти.
 
Начальник відділу освіти Томашпільської райдержадміністрації Світлана Ревтюх ознайомила керівників ЗЗСО з питаннями, які були порушені під час наради Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. Зокрема, наголосила на діяльності такої структури, як Державна служба якості освіти, якою буде проводитись інституційний аудит закладів освіти та ознайомила із тим, що саме будуть оцінювати при його проведенні. Також начальник відділу наголосила на приведенні в належний стан веб – сайтів закладів освіти та їх наповненні актуальними інформаційними матеріалами.
 
Під час наради порушувалися й інші питання, зокрема щодо змін при веденні шкільної документації, відповідно до вимог наказу МОНу від 07 грудня 2018 року № 1369 «Про затвердження Порядку проведення державної підсумкової атестації» та належної організації в ЗЗСО заходів по підготовці до ЗНО.
 
 
 
Всі новини