Гідно представили Томашпільщину на ІV регіональній виставці-презентації «Панорама освітніх інновацій»

24 травня КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» радо зустрічала творчих, інноваційних, ініціативних освітян області на IV регіональній виставці-презентації «Панорама освітніх інновацій». Відкрила захід та привітала його учасників заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Олена Чорна. До вітань долучились Олена Дорош, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації, та Ольга Рябоконь, проректор з науково-педагогічної роботи.
Навчальні заклади Вінниччини завжди гідно представляли інноваційні проекти та програми, презентували результати творчої експериментальної діяльності, сприяючи загальному розвитку освітньої системи України. Тож і цього року отримали безліч нагород та відзнак.
Вилянська школа Томашпільського району також засвітилась двома зірками. Це учениця 9 класу Заведія Марина з роботою «Велика історія маленької церкви» та учителька основ здоров'я Сауляк Наталія, яка зайняла ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2019».
Святкового настрою учасникам заходу додав вокально-інструментальний ансамбль «Оберіг» Донецького національного університету імені Василя Стуса на чолі з Ніною Бегас, методистом відділу українознавства КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», у виконанні якого прозвучали українські народні пісні.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини