Молодь Вінниччини запрошують взяти участь у конкурсі творчих робіт «Шлях становлення Української державності»

Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності» до Дня Незалежності України проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.
До участі у конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти, аспіранти вишів та наукових установ України.
Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня обізнаності молоді про історію становлення України, як незалежної європейської держави, створення умов для творчого зростання обдарованої молоді.
Пріоритетні напрямки Конкурсу: історія становлення України; європейська ідентичність України; економічна незалежність; міжнародна політика країни; соціальна політика країни; культура; церква; інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.
Конкурс проходить з 8 квітня до 24 серпня 2019 року. Прийом конкурсних робіт – з 8 квітня до 31 липня. Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 20 серпня. Оголошення переможців – 23 серпня 2019 року.
Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015
 
Оргкомітет: 
Герасименко Олександр Олександрович, організатор
institute2014@ukr.net
Всі новини