Урочистості до дня місцевого самоврядування

  В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.
  Сьогодні у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості, на які зібралися сільські, селищні голови, депутати районної та селищних рад, секретарі, землевпорядники сільських, селищних рад, окремі керівники підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, представники громадськості.  
  Усіх присутніх з професійним святом привітали голова районної ради Дмитро Коритчук та  голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, які у своїх виступах  наголосили на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, висловили сільським та  селищним головам, депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, побажали всім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів.
 За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування Дмитро Коритчук та Олександр Закорченний привітали, вручили квіти, нагородили Почесними грамотами та оголосили Подяки районної державної адміністрації та районної ради сільським, селищним головам, секретарям, депутатам та представникам виконавчих апаратів Томашпільськоїї районної ради, сільських, селищних рад .
 Відзначили Грамотами за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування і вагомий, внесок у розвиток територіальної громади Томашпільщини бувших працівників місцевого самоврядування.
 Також привітали, побажали успіхів у роботі та відзначили подарунками новообраних голів.
За співпрацю та сприяння правоохоронцям Вінниччини, які беруть участь в охороні громадського порядку в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України начальник Томашпільського відділення поліції Тульчинського відділу поліції  ГУ НП у Вінницькій області Віталій Стахов оголосив Подяки сільським і селищним головам району, колективу районної ради.
  Після урочистої частини відбувся святковий концерт -  своїми піснями порадували присутніх працівники районного будинку культури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
Всі новини