Підвели підсумки роботи

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрації  о 10 годині відбулась нарада  ветеринарної служби у Томашпільському районі по підбиттю  підсумків роботи  за 2014 рік та визначенню  завдань на 2015 рік. У засіданні взяли участь  перший заступник Голови Томашпільської районної державної адміністрації В.А.Ставнійчук, начальник управління ветеринарної медицини Томашпільського району П.О.Грабчак, заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини у Вінницькій області В.В.Павлущик,  директор Ямпільської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини В.І. Головатий, спеціалісти ветеринарної медицини держустанов району та приватні лікарі.
Згідно порядку денного  присутні розглянули ряд питань, зокрема:
1.Про проведену роботу ветеринарною службою району за 2014 рік та завдання на 2015 за доповіддю начальник управління Петра Грабчака;
2. Підсумки діагностичної роботи за 2014 рік за доповіддю  директора міжрайонної лабораторії Володимира Головатого.
3. З питанням про перспективи служби ветеринарної медицини на 2015 рік виступив  перший заступник начальника Головного управління Володимир Павлущик.
4. З питанням про результати роботи ветеринарних спеціалістів в районі за 2014 рік  виступив перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук.
По закінченні наради кращих спеціалістів ветеринарної служби району було нагороджено грамотами обласного та районного управлінь ветмедицини. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини