Провели ряд профілактично – виховних заходів серед молоді

Проблема морального та етичного виховання молоді – одна із найважливіших у нашому суспільстві. Неповага до старших, зловживання алкоголем, зростаюча кількість неповнолітніх злочинців, небажання відвідувати навчання – на жаль, це не повний перелік проблем, які необхідно вирішити… Засоби виховання сучасної молоді найрізноманітніші – виховні години в школах та навчальних закладах, уроки моральності, профілактично - виховні заходи серед молоді тощо.
Не стоять осторонь проблем виховання сучасної молоді і організації та заклади Томашпільського району. Так, 03 березня 2015 року Томашпільським районним центром для сім’ї, дітей та молоді спільно із кримінальною міліцією у справах молоді Томашпільського РВ УМВС України у Вінницькій обл.. та Центром духовної та соціально – психологічної реабілітації «Джерело життя» було проведено ряд профілактично – виховних заходів серед учнів Комаргородського професійного аграрного ліцею. «Правопорушення серед молоді», «Пиво = алкоголь», «Насильство та його наслідки» - саме ці теми висвітлювалися в ході зустрічі. Молоді люди брали активну участь у спілкуванні, задавали запитання, висловлювали власну думку, щодо вирішення цих проблем в суспільстві.
На жаль, моральне та етичне виховання молоді – складно вирішувана проблема і в цьому напрямку потрібно провести ще дуже велику роботу. Проте ми сподіваємося, що живе спілкування на наболілі проблеми спонукатимуть молодь до роздумів над власним життям, над власною поведінкою та над своїм ставленням не лише до себе, але й до рідних та суспільства в цілому.
 
 
Начальник відділу 
соціальної роботи
Томашпільського РЦСССДМ                                              Р. Савчук
 
 
 
 
Всі новини