Керівники району привітали жінок зі святом краси та жіночності - Міжнародним днем прав жінок і миру!

Прекрасна, незбагненна, незрівнянна,
Нестримно ніжна, мудра, запальна
Живе у кожній жінці Роксолана -
Велична і весела, як Весна.
В її очах небесна ніжність синя
Коли синочка, дочку забавля,
Живе у кожній жінці Берегиня -
Премудра Матір, щедра мов Земля.

Сьогодні, 7 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру очільники району – перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Лариса Нароган, а також народний депутат України Іван Спориш привітали жінок зі святом весни – 8 березня.
Урочистості з нагоди свята весни, краси і любові відбулися в залі засідань районної державної адміністрації.
 
Перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук у своєму виступі зазначив:«Добре, що є таке свято, коли чоловіки мають нагоду привітати жінок, приділити їм більше уваги, висловити слова подяки та любові за те, що вони, жінки, завжди є поруч, завжди підтримують та знаходять потрібні слова. Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним днем прав жінок і миру! Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.Сьогоднішні реалії життя нерідко змушують Вас виявляти не тільки слабкість та ніжність, а й мужність та стійкість, та при цьому завжди мати щедре материнське серце, лагідні руки, прекрасну жіночу душу. Нехай весна завжди живе у Вашому серці - щодня, за будь-якої погоди. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду.Гарний настрій нехай створюють Вам ті, хто любить Вас і кого кохаєте Ви».
 
Зі словами вітання для жінок також звернулася заступник голови районної ради Лариса Нароган та побажала завжди залишатися чарівними і коханими: «Хай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття спонукають до нових творчих успіхів. Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях – добро і любов, а у справах – мудрість».
 
«Прийміть же наші дорогі матері, сестри, дружини і доньки найщиріші побажання. Як перші проліски і теплі сонячні промені пробуджують землю від зимового сну, так і ви своєю ніжністю і красою окриляєте чоловічі серця, надихаєте їх на всілякі помисли і добрі вчинки. Ваша жіноча чуйність, щирість почуттів, тонка інтуїція, життєва мудрість і материнська любов завжди були і залишаються надійними супутниками на нелегких життєвих дорогах. Долати перепони на них значно легше, якщо відчуваєш за собою надійний тил, шану, любов і підтримку» - зазначив у своєму вітанні народний обранець Іван Спориш.
 
За високий професіоналізм, сумлінну працю, відданість справі, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру найкращі представниці прекрасної половини людства були нагороджені Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
 
З нагоди свята кращі музичні виконавці району подарували свої творчі вітання та святковий настрій.

Всі новини