Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем Служби безпеки України

Шановні друзі!
 
Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом – Днем Служби безпеки України!
Під час гібридної війни і воєнної агресії Росії роль Служби безпеки лише зростає, адже вона є одним з органів, на які покладено обов’язок щодо захисту держави і громадян. За нинішніх обставин від працівників СБУ суспільство очікує високого професіоналізму, ефективних методів роботи та злагоджених дій в умовах підвищеної складності.
Тому увага Уряду до потреб Служби є постійною та пильною. Наше спільне завдання – забезпечити Службу безпеки належним рівнем матеріального оснащення, сприяти її реформуванню і модернізації, налагодити взаємодію із Службою інших державних органів і підприємств. Ми повинні подбати про надійний захист нашої країни на усіх ділянках – від фізичної лінії протистояння з агресором до сфери кібербезпеки, від виявлення терористичної діяльності до протидії економічним диверсіям. У цьому українське суспільство покладається на високий фаховий рівень працівників Служби безпеки, внесок яких у забезпечення порядку та безпеки на території нашої держави є неоціненним.
Висловлюю подяку всім працівникам Служби безпеки за небезпечну і важку працю в інтересах держави та народу! Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, а також подальших професійних успіхів, адже від цього залежать життя та безпека кожного громадянина України!
 
З повагою
 
Прем’єр-міністр України              Володимир ГРОЙСМАН 
Всі новини