Новий Бескидський тунель буде зданий в експлуатацію до кінця травня, - Володимир Гройсман

 
Новий двоколійний залізничний Бескидський тунель, який є одним з найбільших побудованих за роки незалежності інфраструктурних об’єктів української залізниці, буде остаточно зданий в експлуатацію до кінця травня – як того вимагає відповідне урядове доручення. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава Уряду зустрівся з в.о. Голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим.
«Важливо, що впоралися з завданням. До кінця травня тунель буде зданий», - сказав Глава Уряду.
Він звернув увагу, що тунель є важливою логістичною складовою маршрутів експорту української продукції в Євросоюз. «Потрібно забезпечити підтримку експорту, аби у нас не було проблем з поставкою продукції», - зазначив Володимир Гройсман.
Він також звернув увагу, що в контексті забезпечення перевезень, потрібно оперативно вирішувати питання забезпечення безпосередньо вагонами та підвищувати якість обслуговування, передусім в пасажирському сегменті.
 
Довідково
За даними «Укрзалізниці», новий тунель дасть змогу збільшити кількість пар потягів на ділянці до 96 на добу проти нинішніх 25 пар. Довжина тунелю – понад 1700 метрів. Він побудований з урахуванням всіх вимог місцевості та відповідає найвищим європейським характеристикам.
Всі новини